Hur mäter man spridarna för att få rätt storlek?

Hur mäter man spridarna för att få rätt storlek?

2016 00 07/05/16 0 kommentarer

Det finns ett stort antal varumärken på spridare och över de senaste 30-40 åren har många försvunnit så det är svårt att göra en tabell efter varumärke. Eftersom våra spridarskydd monteras med kardborreband och är flexibla så passar de rätt bra oavsett märke. Det är två saker man ska titta på: bredden på spridarna (mätt i mitten på spridarna, inte ändan) och vilken typ av rigg man har. Om det är en länkad rigg så behöver man gå upp en storlek på spridarskydd.

  • Mät bredden på spridarna.
  • Vilken typ av rigg har båten.
  • Gå in i tabellen och välj storlek.

Det finns fyra storlekar, så det är enkelt att välja. Spridarskydden sälj i par (styrbord och babord). Montera skydden så att kardborrbanden pekar bakåt. Det är ett brett och starkt kardborreband så det kommer inte att lossa även om det blir felvänt.

Om du är osäker på storlek så kan du maila oss på info@waterlinedesign.se så hjälper vi dig att välja. Vi har 60 dagars öppet köp så kan du köpa två storlekar och lämna tillbaka den med fel storlek om du vill.

Hur man mäter spridarnaLäs mer News

Det kommer bli en riktig myggsommar...
Det kommer bli en riktig myggsommar...

2018 30 05/14/18 0 kommentarer

Det kommer bli en riktig myggsommar enligt myggforskaren Jan Lundström.

Läs mer

It will be a real mosquito summer...
It will be a real mosquito summer...

2018 28 05/14/18 0 kommentarer

It will be a real mosquito summer, according to Swedish mosquito researcher  Jan Lundström. Due to severe flooding after the winter season, there is a risk of a lot of mosquitos this summer.

Läs mer

Hur kyler jag dryck när vattnet är varmt?
Hur kyler jag dryck när vattnet är varmt?

2016 00 07/19/16 0 kommentarer

Läs mer