Om oss

Waterline Design AB är ett svenskt (Stockholm) företag som utvecklar, designar och tillverkar unika produkter för båttillbehörsmarknaden sedan 2010. Vår målsättning är att våra produkter ska vara användbara och lösa ett problem, till ett rimligt pris. Våra produkter är också tänkta att vara universella för att underlätta för kunder och butiker.

Vi har mer än 50 års samlad erfarenhet av båtar och vatten vilket vi använder för att få inspiration och se hur ett problem kan förvandlas till användbara produkter. Vi försöker också att vara med på så många båtmässor som möjligt för att möta våra kunder. Det är viktigt för oss att veta vad du som kund tycker eftersom det är du som kommer att använda produkterna. 

Vi producerar för närvarande myggnät, gardiner och skavskydd. Det är en kombination av två lager mörkläggningsmaterial och ett lager myggnät. Om du har några frågor kontakta oss. Vi finns på nätet med tre hemsidor där man hitta återförsäljare eller beställa direkt av oss. www.waterlinedesign.se (SEK), www.waterlinedesign.eu (EUR) och www.waterline-design.se (USD).


Waterline Design - Smarta och enkla båttillbehör.