Waterline designar uppdrag:

SMARTA & PRAKTISKA BÅTTILLBEHÖR

Små förbättringar kan göras hela tiden ...

... på Waterline Design för att förenkla och förbättra vår båtliv. Det finns många innovatörer på båtar över hela världen. För oss började det med en dykpåse som använde sig för att kyla öl och skrubba potatis efter båten i några knop fart.

Bugg skärm på rund lucka
Waterline Design
Mesh väska för att kyla öl
Myggnät på rektangulär lucka
Liten flicka på lyxbåt
Myggnät för följeslagaren

Vi förstod inte ...

... varför båtaffärer inte hade nätkassar för att kyla drycker. En god vän sa "du kan inte sitta och gnälla utan att göra någonting själv". Tanken på Waterline Design föddes, som utvecklar och designer ”Smart och praktisk båtutrustning”. Varje produkt bör lösa ett problem eller förbättra tidigare lösningar.

Svensk midsommar

En av våra första produkter var en mörkläggande gardin ...

... som mörknar kabinen. De flesta vill bestämma sig själva när de vill vakna - inte nödvändigtvis när solen står upp. Semester är helgdagar. Enkelheten av en gardin som inte kräver smart montering och fäst med bara en sugpropp har hjälpt många båtägare och besättningar att få en bättre sömn.

Glad segling tjej
Delta 29 i Stockholms skärgård
Säkert sätt för förtöjningslinjer
Skinniga myggor biter värst

Kunderna önskade en lösning med öppna luckor ...

... och portlight och flera storlekar. Vår lösning, där du monterar ett myggnät på en sladd till sugproppen, fick 2013 Pittman Innovation Award i tidningen Sail Magazine. I 2017 lanserade vi på Waterline Design en mörkläggningsgardin som också släpper in luft, inte så mycket som en öppen lucka med ett myggnät, men tillräckligt för att cirkulera luft i båten. 2018 kom en magnet som är ett alternativ till sugpropp. En liten metallplatta tejps på luckorna så att en magnet kan fästas. Läs mer i FAQ. Idag täcker vi alla luckor, portlight och följeslagare. Våra produkter är också helt oberoende av varumärket på luckan / portlightet.

Vänligen maila oss på info@waterlinedesign.se

Vi försöker att svara så snart som möjligt, ofta även på helgerna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna (kanske några gånger om året). Waterline Design är ett litet team i Sverige med fyra innovativa människor med lång erfarenhet av båtliv som vill hjälpa dig med en enklare båtupplevelse. Vi har levererat produkter till kunder över hela världen sedan 2010, via vår egen webbshop och via våra distributörer i över 15 länder.

Per och team Waterline Design

Fyr i Göteborgs skärgård
Mygga sugande blod